Biscuiți cu chipsuri de ciocolată cu ovăz

Biscuiți cu chipsuri de ciocolată cu ovăz
Oat-Rageous Chocolate Chip Cookies este un desert care servește 18. Pentru 20 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 217 calorii. 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați fulgi de ciocolată semidulce, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 19%. Încercați prăjiturile cu fulgi de ciocolată cu ovăz, fursecuri cu fulgi de ovăz și biscuiți cu ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, cremă de unt, unt de arahide și zaharuri; se bat oul si vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
VanilieVanilie
3 Linguri De Zahar Muscovado Usor3 Linguri De Zahar Muscovado Usor
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, ovăzul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Ciuperci Morel Proaspete, FeliateCiuperci Morel Proaspete, Feliate
OvăzOvăz
SareSare
3
Se adaugă la amestecul de smântână și se amestecă bine. Se amestecă fulgi de ciocolată. Puneți cu linguri rotunjite pe foi de copt neunsate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană Amestec De Parmezan Ras și Brânză Romano1/3 Cană Amestec De Parmezan Ras și Brânză Romano

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista