Biscotti de migdale și stafide
Biscotti de migdale și stafide ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 272 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de semințe de anason, coajă de portocală, extract de vanilan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Biscotti Cu Stafide De Ciocolată, Biscotti cu stafide de caju și auriu, și Ciocolata Neagra Rozmarin Stafide Biscotti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Într-un bol de amestecare, combinați untul și zahărul granulat și bateți, cu un bici sau un mixer manual, până când este ușor și pufos, răzuind periodic părțile laterale.
Adăugați coaja de portocală și bateți în
ouă întregi pe rând. Se amestecă vanilia.
Se amestecă ușor în făină, praf de copt și sare. Odată ce făina este încorporată, pliați migdalele, stafidele și anasonul.
Împărțiți aluatul în două bucăți. Dacă aluatul este lipicios, praf mâinile cu puțină făină.
Rotiți aluatul în două bușteni lungimea unei tăvi de foi și așezați-o pe tavă. Bateți albusul cu 1 lingură de apă într-un bol mic.
Ungeți buștenii cu albusul de ou și presărați cu zahărul turbinado.
Coaceți până la maro auriu închis, ușor crocant în jurul marginilor și încă puțin moale la mijloc, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor la o placă de tăiere și feliați pe părtinire cu un cuțit zimțat în timp ce acestea sunt încă calde. Felierea în timp ce este caldă va împiedica ruperea.
Așezați biscotti înapoi pe tava(tăvile) de foi, tăiați părțile în jos și reveniți la cuptor până când este puțin mai auriu în jurul marginilor, încă 10 minute. Acest lucru va întări biscotti, dar nu le va face ca pietrele.
Scoateți din cuptor într-un platou de servire și serviți cu cafea sau Vin Santo pentru scufundare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditatea vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Perechi bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.