Bun mănâncă carne de vită tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 91G de grăsime, și un total de 1083 calorii. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, cartofi, ierburi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Rețete similare sunt Bun mănâncă mușchi de vită în crustă de sare (Alton Brown 2004), Bun Mănâncă Fleică, și Bun Mănâncă Friptură De Curcan.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare de amestecare, amestecați împreună pasta de roșii, oțetul de cidru, sosul Worcestershire, boia de ardei și ierburile uscate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ierburi Uscate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Condimentează coastele scurte cu 1 lingură de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Așezați o tavă mare la foc mediu-mare și odată ce o picătură de apă sare, căutați carnea până se rumeneste pe toate părțile. Odată rumenit, scoateți carnea în castron cu pasta și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Transferați pe o bucată mare de folie de aluminiu grea și sigilați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Așezați pachetul într-o tigaie metalică și puneți-l într-un cuptor rece pe suportul din mijloc. Setați cuptorul la 250 de grade F și gătiți timp de 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți carnea din cuptor și trageți cu grijă o gaură în ambalaj în timp ce o țineți peste un recipient rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scurgeți lichidul în recipient și puneți-l în frigider pentru a se răci suficient, astfel încât grăsimea să se separe de restul lichidului, aproximativ 1 oră. După 1 oră, transferați lichidul în congelator și păstrați-l acolo până când capacul de grăsime s-a solidificat, aproximativ 1 oră. Lăsați coastele să stea la temperatura camerei în timp ce lichidul se răcește sau dacă serviți a doua zi, puneți-le la frigider până când sunt gata să termine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
9
Recuperați lichidul din frigider și îndepărtați capacul de grăsime care s-a format deasupra. Măsurați 1 lingură de grăsime și rezervați restul pentru altă dată.
10
Așezați grăsimea într-un sos mare și puneți-o la foc mediu. Odată ce grăsimea s-a topit, adăugați ceapa împreună cu lingurița rămasă de sare și amestecați pentru a separa ceapa în inele. Se lasă să gătească timp de 2 până la 3 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Adăugați cartofii împreună cu un vârf de piper negru și amestecați pentru a combina. Apoi, adăugați lichidul rezervat din carne și amestecați. Acoperiți bine și reduceți căldura la minim, astfel încât să nu iasă căldură din capac. Gatiti timp de 30 de minute sau pana cand cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Între timp, tăiați carnea departe de os, îndepărtând țesutul conjunctiv și aruncând. Odată ce cartofii sunt fragede, descoperi și setați carnea deasupra legumelor. Acoperiți și continuați să gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch