Bile Matzo Cu Spanac

Bile Matzo Cu Spanac
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Spanacul matzo Balls ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 65 calorii. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ouă, amestec de bile matzo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bulion de pui șofran cu bile matzo de spanac, Matzo Bile, și Matzo Bile.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu bateți ouăle și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
În vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică, procesați spanacul până când este pur și simplu. Strângeți apa din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Adăugați spanacul pur și pur în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
OuăOuă
4
Bateți pentru a încorpora.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Presărați în 1 cană (2 pungi) din amestecul de bile matzo. Se amestecă cu o furculiță, amestecând cât mai puțin posibil. Nu-l suprasolicita. Se răcește la congelator timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
6
Între timp, aduceți la fierbere o oală cu apă sau bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Udați-vă mâinile într-un castron cu apă rece. Folosind mâna și manipulând cât mai puțin posibil, scoateți o dimensiune de minge de ping-pong a amestecului. Forma într-o minge cu vârful degetelor, folosind nici o presiune reală. Aduceți apa la foc mic. Aruncați bilele în apă. Acoperiți oala și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Retipărit cu permisiunea Paștelui prin Design: imagine perfectă Kosher prin Design rețete pentru vacanță de Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista