Bile Matzo Cu Spanac
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Spanacul matzo Balls ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 65 calorii. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ouă, amestec de bile matzo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bulion de pui șofran cu bile matzo de spanac, Matzo Bile, și Matzo Bile.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu bateți ouăle și uleiul.
În vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică, procesați spanacul până când este pur și simplu. Strângeți apa din spanac.
Adăugați spanacul pur și pur în amestecul de ouă.
Bateți pentru a încorpora.
Presărați în 1 cană (2 pungi) din amestecul de bile matzo. Se amestecă cu o furculiță, amestecând cât mai puțin posibil. Nu-l suprasolicita. Se răcește la congelator timp de 20 de minute.
Între timp, aduceți la fierbere o oală cu apă sau bulion de pui.
Udați-vă mâinile într-un castron cu apă rece. Folosind mâna și manipulând cât mai puțin posibil, scoateți o dimensiune de minge de ping-pong a amestecului. Forma într-o minge cu vârful degetelor, folosind nici o presiune reală. Aduceți apa la foc mic. Aruncați bilele în apă. Acoperiți oala și fierbeți timp de 20 de minute.
Retipărit cu permisiunea Paștelui prin Design: imagine perfectă Kosher prin Design rețete pentru vacanță de Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.