Bile Germane De Cartofi

Bile Germane De Cartofi
Rețeta bile de cartofi germani ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de sare, ouă, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Bile Germane De Biscuiți Cu Ciocolată, Salată Fierbinte De Cartofi Germani, și Salată Germană De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge bine. Se da la frigider 2 ore sau peste noapte.
3
Curățați și radeți cartofii. Într-un castron, combinați ouăle, 3/4 cană de făină, pesmet, sare, nucșoară și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CartofiCartofi
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați cartofi; se amestecă cu mâinile până se omogenizează bine. Formați în 1-1 / 2-in. bile; se rulează în făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
5
Într-un ceainic mare, aduceți apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Adăugați găluștele, câteva pe rând, în apă clocotită. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când găluștele se ridică la vârf; gatiti 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Îndepărtați găluștele cu o lingură cu fante într-un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
8
Presărați pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Riesling, Dornfelder

Riesling și Dornfelder sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling
J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista