Bile De Popcorn Marshmallow
Reteta Marshmallow Popcorn bile ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 278 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toțiretetele au 570 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, marshmallows, popcorn nepopulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 12%. Încercați Bile De Popcorn Marshmallow #SundaySupper, Bile De Popcorn Marshmallow De Vacanță, și Mat Marshmallow Popcorn Bile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt de 9x13 inci. Pune deoparte.
Adăugați ulei vegetal într-o cratiță de 4 litri și încălziți la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați porumb popping. Păstrați pan în mișcare în mod constant. Când porumbul se oprește, scoateți-l de pe foc. Pune popcorn în tigaie pregătit.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mic. Se amestecă marshmallows și se gătește până se topește, amestecând constant.
Se toarnă amestecul de marshmallow peste popcorn și se amestecă cu lingura pentru a acoperi uniform.
Lăsați amestecul să se răcească ușor. Ungeți untul pe mâini sau pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Amestecați floricele cu mâinile, astfel încât să fie acoperite uniform.
Formați floricele în 8 bile.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Popcornul funcționează foarte bine cu spumantul Rosa și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Sparkling ros_doctom. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.