Bile De Popcorn
Reteta bile de Popcorn este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă servește 12. Cap la magazin și ridica alune, porumb bomboane, bezele greutate, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Minge De Popcorn: Bile De Popcorn Din Nuc De Arțar, Bile De Popcorn, și Bile De Popcorn.
Instrucțiuni
Adăugați uleiul într-o cratiță medie (una care are un capac etanș) la foc mediu-mare.
Adăugați floricelele și agitați ușor tigaia pentru a vă asigura că miezurile sunt acoperite. Când uleiul începe să sfârâie, dar înainte ca porumbul să înceapă să apară, adăugați zahărul în tigaie. Agitați din nou tigaia și, când apar primele două sâmburi, așezați capacul pe tigaie și agitați ușor tigaia cu cealaltă mână în timp ce țineți capacul în poziție. Continuați să faceți acest lucru pe măsură ce popcornul apare, până când popping-ul încetinește.Când aproape toate miezurile au apărut, turnați floricelele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament, separând ușor miezurile cu o spatulă sau o lingură.
Lasă floricelele să se răcească ușor.Între timp, topiți untul într-o oală separată la foc mic.
Adăugați marshmallows, amestecând pe măsură ce se topesc. Când marshmallows sunt aproape topite, adăugați 2 sau 3 picături de colorant alimentar portocaliu (acest lucru este opțional!) Se amestecă pentru a se combina.
Scoateți oala de pe foc și adăugați floricelele în oală, amestecând imediat pentru a o acoperi cât mai repede posibil. Imediat după agitare, adăugați porumbul de bomboane și alunele și amestecați până când bomboanele și nucile sunt complet prelucrate. Pulverizați-vă ușor mâinile cu spray de gătit și formați amestecul de floricele în bile individuale de 2 până la 3 inci în diametru. Pune-le deoparte și lasă-le să se răcească și pune-le complet!
Se servește la temperatura camerei.