Bile de pește thailandeze cu ardei iute și maioneză de var
Rețeta bile de pește thailandeze cu ardei iute și maioneză de var ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 30 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 182 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, sos de pește, file de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pește la cuptor cu nucă de cocos, tei și ardei iute cu pene de cartofi Thailandezi, Pește Chilli Thailandez Crocant, și Tacos Cu Pește De Tei Și Ardei Iute pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.