Bile de orez a la Tim
Bile de orez A la Tim ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 519 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți parmezan, ouă, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Bile De Orez, Partidul Bile De Orez, și Bile De Orez Veggie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați usturoiul până când este parfumat și moale, aproximativ 3 minute. Se amestecă carnea de vită măcinată. Gatiti si amestecati carnea, spargand-o in bucati in timp ce se gateste, pana se rumeneste si carnea nu mai este roz in interior, aproximativ 10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Așezați orezul fiert fierbinte, carnea de vită măcinată, sarea și piperul și 1/2 cană de sos de paste într-un bol și amestecați bine împreună.
Se amestecă parmezanul și brânza mozzarella până se topește brânza mozzarella. Scoateți mână de amestec de orez și formați ușor în 2 bile de 1/2 inci.
Așezați bilele pe o foaie de copt și dați-le la frigider până se răcește și ferm, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți bilele de orez din frigider și rulați fiecare în ou bătut și apoi pesmet pentru a acoperi bine. Reveniți la foaia de copt și coaceți până când exteriorul bilelor de orez este crocant, aproximativ 25 de minute.
Încălziți 1 1/2 căni de sos de paste într-o cratiță la foc mediu și acoperiți bilele de orez cu sos încălzit pentru a servi.