Bile de ciocolată suedeze (sau bile de nucă de cocos)

Bile de ciocolată suedeze (sau bile de nucă de cocos)
Bilele de ciocolată suedeze (sau bilele de nucă de cocos) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 48 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, zahăr, pudră de cacao și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Bile De Ciocolată Suedeză, Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă), și Bile De Nucă De Cocos De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Amestecați ovăzul, zahărul și cacao împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați untul și folosiți-vă mâinile pentru a amesteca ingredientele împreună pentru a face un aluat gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
3
Se amestecă cafeaua, vanilia și ciocolata până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
4
Așezați fulgii de nucă de cocos într-un castron mic. Scoateți cantități mici de aluat și rulați între mâini pentru a face bile mici, cu diametrul de aproximativ 1-1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Rulați bilele în fulgii de nucă de cocos. Bilele sunt gata de mâncare sau pot fi refrigerate 2 ore pentru a deveni mai ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista