Rețeta Bibimbap cu tofu și legume murate ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $5.71 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 869 calorii. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 162 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați google, aug, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bibimbap Tofu La Cuptor, Bibimbap Vegetarian cu tofu crocant și Quinoa, și Bibimbap cu tofu picant aburit și ouă prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătirea ingredientelor Bibimbap: începeți prin a face tofu marinat, castravetele murat rapid și apoi gătiți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Tăiați morcovii și daikonul în bețișoare foarte subțiri, apoi feliați mango și tăiați nori în fâșii subțiri. Puneți deoparte în boluri separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Ridiche Daikon
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Nori
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați spanacul și lăsați să gătească câteva minute, amestecând ocazional. Când ați terminat, transferați într-un bowland pus deoparte. Ștergeți tigaia curată, adăugați o picătură de ulei de măsline, apoi prăjiți ciupercile la foc mediu timp de 7-8 minute, amestecând ocazional. Când ați terminat, transferați într-un bowland pus deoparte. Ștergeți din nou tigaia curată,apoi prăjiți ouăle pe o parte la foc mic, doriți să păstrați gălbenușul liber.Asamblarea Bibimbap: puteți face fie 1 castron foarte mare, fie 4 boluri mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați orezul într-un castron, apoi așezați tofu, morcovi, daikon, mango, nori, castraveți, ciuperci, kimchi, spanac, muguri în porții mici în jurul orezului, presărați semințe de susan și acoperiți cu un ou și o păpușă de sos Gochujang. Amestecați, folosind bețișoarele, înainte de a mânca.Bucurați-vă!Share
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Gochujang
Culese Crengute De Marar
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Varză
Ridiche Daikon
Kimchi
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Nori
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Coreeană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.