Bibanul de mare al lui Neath Pal
Basul de mare al lui Neath Pal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 4.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 328 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de vin, oțet de orez, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Bass pe un Bun pentru unul, și Biban De Mare Auriu.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță mică, amestecând constant, până când zahărul se dizolvă. Se fierbe 5 minute. Mișto. Se amestecă 3/4 cană de apă, vin și următoarele 6 ingrediente.
Așezați fileurile într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; turnați marinata peste fileuri. Acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Scoateți fileurile din marinadă, aruncând marinada.
Așezați fileurile pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru broiler.
Coaceți la 450 timp de 10 până la 12 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Notă: boabele negre fermentate sunt numite și fasole neagră chineză și sunt vândute pe piețele asiatice.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.