Bhel Poori

Bhel Poori
Bhel Poori este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 115 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, mango necoapte, roșii coapte ferme și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ hurda bhel, licitație jowar sau sorg bhel / bhel s, aloo poori , cum să faci Aloo poori / punjabi Aloo poori, și sukha bhel puri sau uscat bhel puri-Mumbai Street food.

Instrucțiuni

1
Se curăță cartofii și se acoperă cu 1 inch într - o cratiță de 2 până la 3 litri, apoi se fierbe, neacoperit, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge într-o strecurătoare. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați în zaruri de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Chiar înainte de servire, amestecați cartofii și ingredientele rămase, cu excepția chutney-urilor, într-un castron mare, apoi amestecați 1/2 cană de chutney de tamarind și 2 linguri de chutney de coriandru și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De MentăChutney De Mentă
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CartofiCartofi
TamarindTamarind
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Serviți imediat cu restul de chutneys pe lateral.
5
* Disponibil la alimente indiene și Kalustyan ' s (800-352-3451; kalustyans.com).
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista