Berried Treasure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 538 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână prăjituri cu pâine scurtă, zahăr de cofetari, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert De Comori Cu Fructe De Pădure, Ghivece De Comori Cu Fructe De Pădure, și Berried Delight pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți crema de brânză, smântâna grea, zahărul și vanilia într-un bol cu un mixer până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Monterey Jack Feliată Subțire
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
24 De Alune întregi, Prăjite și îndepărtate Coaja
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Lingura 1/4 cana ciocolata-alune răspândit fiecare în două 12 uncii de sticlă sau borcane de plastic și netedă pentru a face un strat uniform. Împărțiți jumătate din amestecul de cremă de brânză între cele 2 borcane, apoi acoperiți fiecare cu o mână de zmeură. Repetați cu restul de ciocolată-alune, amestec de brânză cremă și zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor
1/2 Kilogram De Brânză Monterey Jack Feliată Subțire
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Până La 2 Lingurițe De Flori De Lavandă Uscate, Măcinate
3
Serviți cu fursecuri sau felii de baghetă sau acoperiți borcanele cu capace și împachetați-le pentru a merge. (Răspândirea se poate face cu o noapte înainte; acoperiți, refrigerați și reveniți la temperatura camerei înainte de servire.)