Berliner Kranzer
Berliner Kranzer este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați albușul de ou, făina, coaja de citron confiată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Berliner Kranzer, și Berliner Weisse (Pentru Homebrewers Intermediare).
Instrucțiuni
Crema împreună 1 cană de zahăr cu unt sau margarină, și scurtarea. Bateți în 2 ouă și adăugați coaja de portocală.
Cerneti faina si amestecati treptat in amestecul de zahar. Aluatul trebuie să se țină împreună și să nu fie sfărâmicios.
Luați o bucată de aluat de mărimea unei nuci și rulați în palmele mâinii pentru a crea o frânghie de 4 până la 6 inci. Aduceți capetele împreună pentru a forma un cerc și pliați capetele unul peste celălalt.
Periați cu un amestec din albuș de ou bătut și 2 lingurițe de zahăr; acest lucru face un finisaj lucios.
Adăugați felii de citron verde pentru" frunze" și 1/2 cireș de citron roșu pentru" fructe de pădure " - folosiți pentru a decora la nod.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) pe foi de cookie-uri negreșite timp de 10 până la 12 minute.
Coaceți numai până când prăjiturile sunt maro deschis pe fund-abia coapte.