Bere-Brânză Dip

Bere-Brânză Dip
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da bere brânză Dip un try. O porție conține 309 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă 90 de cenți pe porție. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pansament clasic de fermă, brânză cremă philadelphia, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, și Pimento Brânză Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză, pansamentul și berea într-un bol mediu cu mixerul până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Se amestecă cheddar și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
CeapăCeapă
3
Refrigerați câteva ore sau până la răcire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista