Bere-Brânză Dip
Bere-brânză Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 60 de calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 20 și costă 39 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de bere nealcoolică, legume, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Încercați Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, Pimento Brânză Dip, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, încălziți brânza și berea la foc mediu, amestecând continuu, până când brânza este topită și amestecul este neted. Se amestecă sosul de piper.
Se toarnă amestecul de brânză în oală fondue sau 1-la 2 1/2-quart aragaz lent la setarea de căldură scăzută. Dip va ține până la 2 ore în aragaz lent.