Benedictin Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Benedictine Dip. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de ceapă, castraveți, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Benedictin, Sandvișuri Benedictine, și Răspândirea Benedictină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți castravetele și ceapa pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Strângeți ambele cu mâinile pentru a îndepărta cât mai multă umiditate posibil.
Așezați într-o strecurătoare cu plasă fină peste un castron și apăsați de mai multe ori cu o spatulă de cauciuc pentru a scurge ultima apă; se lasă deoparte 5 minute.
Așezați crema de brânză într-un castron mediu și bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Apăsați încă o dată amestecul de castraveți-ceapă pentru a scurge orice apă rămasă, apoi adăugați la crema de brânză.
Adăugați ingredientele rămase, condimentați cu piper negru proaspăt măcinat și amestecați până se combină bine. Se dă la frigider până se răcește, cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore.
Se serveste cu puncte de pâine prăjită pumpernickel sau crudit cruds.