Bek ' s Lemon bezea Tea Cakes

Bek ' s Lemon bezea Tea Cakes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile de ceai Bek ' s Lemon Meringue. Această rețetă servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 138 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lapte, bici rece, amestec de budincă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 25 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ Prăjituri Cu Ceai De Lămâie, Prăjituri Cu Ceai De Lămâie, și Prăjituri Cu Ceai Cu Lămâie Și Iaurt.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă amestecul de tort cu recipientul de bici rece și se adaugă 1 albus de ou. Pulverizați o formă de brioșă cu spray antiaderent. Scoateți 1 lingură de amestec în fiecare cutie. Făinați-vă mâinile sau spatele unei linguri și apăsați aluatul, aplatizându-l ca o crustă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
3
Coaceți timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească înainte de a scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se amestecă cele 2 căni de lapte cu cele 2 pachete de amestec de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
6
Amestecul trebuie să fie gros.
7
Adăugați 1 lingură de amestec de budincă deasupra fiecărui tort și întindeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Ridicați temperatura cuptorului la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Bateți restul de 1 cană de albușuri până se formează vârfuri moi, apoi adăugați zahăr și smântână de tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
10
Se amestecă până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în coaja de 1 lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
11
Întindeți sau pipeți 1 lingură de bezea deasupra fiecărui tort. Acoperiți complet partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Coaceți la 425 grade F până când vârfurile sunt ușor aurii, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În41 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista