Beignets de caise brandiate cu sos de ciocolată
Brandied Beignets caise cu sos de ciocolată scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 146 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 40. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare, caise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Beignets de lapte praf cu sos de zmeură și ciocolată, Beignets umplute cu ciocolată cu sos de scufundare cu ciocolată, și Beignets de zmeură cu sos de vanilie.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente doar pentru a fierbe în cratiță medie.
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată.
Lăsați să stea 30 de secunde.
Bateți până se omogenizează. do ahead poate fi făcut cu 4 zile înainte. Acoperi; rece.
Aduceți caise, 3 linguri de apă, 3 linguri de zahăr și brandy pentru a fierbe în cratiță medie, amestecând până când zahărul se dizolvă. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 2 minute.
Se ia de pe foc. Abrupt, acoperit, 30 de minute.
Scurgeți; rezervați caise și sirop.
Aduceți 1/2 cană de apă, lapte, unt și sare la fiert într-o cratiță mare la foc mare, amestecând până se topește untul.
Adăugați făină; se amestecă rapid până când aluatul se adună în bilă.
Se pune tigaia la foc mediu; se amestecă constant până se formează film pe fundul tigaiei, aproximativ 2 minute. Se răcește 5 minute. Folosind mixer electric, bate în ouă 1 la un moment dat. Bateți în caise. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 200 de bucăți de hârtie de copt cu margini mari, cu prosoape de hârtie.
Se toarnă ulei într-o cratiță mare adâncă la o adâncime de 1 1/2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei; încălziți uleiul la 330 de la 340 de la 340 de la F. lucrând în loturi de 5 sau 6, aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite în ulei fierbinte. Gătiți beignets până se rumenesc, reglând căldura pentru a menține temperatura și rotind după 2 sau 3 minute, aproximativ 5 minute în total. Folosind lingura cu fante, transferați beignets pe foaie.
Se introduce în cuptor pentru a se menține cald.
Reîncălziți sosul de ciocolată la foc mic.
Se amestecă în sirop de caise rezervat.
Cerneti zaharul pudra peste beignets. Împărțiți între plăci.
Se servește cu sos cald de ciocolată.