Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Beef Wellington Bundles. O porție conține 480 calorii, 42G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 5.69 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Dacă aveți fripturi de mușchi de vită, bulion suplimentar de vită, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Wellington, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru pesto, într-un robot de bucătărie, combinați 3 linguri ulei, busuioc, pătrunjel, parmezan și sare. Acoperiți și procesați până se omogenizează; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Într-o tigaie mare, fripturi maronii în 2 linguri de unt și ulei rămas timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 October; mediu, 160 October; bine făcut, 170 int).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți și păstrați cald. În aceeași tigaie, sotati ciupercile până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Tăiați fiecare foaie de patiserie într-un 8-in. pătrat (aruncați resturi sau salvați pentru o altă utilizare).
5
Puneți o friptură pe fiecare pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Întindeți friptura cu aproximativ 1 lingură de pesto; top cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ardei Arbol
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Aduceți colțurile opuse ale produselor de patiserie peste friptură și prindeți cusăturile pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Așezați într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt. ungeți oul peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Coaceți la 450 de minute timp de 18-20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
11
Pentru sos, topiți untul rămas în aceeași tigaie; amestecați făina până se omogenizează. Amestecați treptat ingredientele rămase. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.