Becel Int. Ca. Ro
Becel cartofi franțuzești brânzos de la Becel pot fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți margarină cu gust de unt, cartofi de aur yukon, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi cu brânză cu șuncă, Cartofi cu brânză și șuncă, și Cartofi Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190 grade C (375 grade F). In cratita de 3 litri, topiti Becel cu gust de unt margarina la foc mediu-mare si gatiti ceapa, amestecand ocazional, 5 minute sau pana cand incepeti sa se rumeneasca.
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, 1 minut. Treceți treptat în lapte și aduceți la fierbere.
Adăugați bulion și reveniți la fierbere 1 minut.
Adăugați ierburi și piper negru.
Se ia de pe foc și se amestecă 125 g (4 oz.) brânză; deoparte.
În 13x9-inch caserola de mică adâncime fel de mâncare, ușor pulverizat cu spray se lipeasca, aranja de cartofi în model suprapuse. Se amestecă amestecul de brânză și se toarnă jumătate peste cartofi. Repetați cu cartofii rămași și amestecul de brânză.
Coaceți descoperit 45 de minute.
Combinați brânza rămasă și pesmetul și presărați peste cartofi.
Coaceți încă 10 minute sau până când cartofii sunt fragede și partea de sus este maro auriu.