BBQ copane cu slaw
BBQ copane cu slaw durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 430 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 34 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită tobe de pui, sos de grătar, cremă de salată și varză. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Copane pentru grătar cu miere la grătar, Asiatice BBQ Turcia copane, și Slow Cooker miere BBQ copane.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tăiați puiul cu un cuțit ascuțit și aruncați cu sosul de grătar într-o tavă de prăjire. Condimentați cu piper negru și prăjiți timp de 45 de minute, ungând la fiecare 15 minute cu sosul din tavă, până când este lipicios și gătit.
Amestecați toate legumele împreună într-un castron mare, apoi aruncați prin crema de salată și niște condimente. Când puiul este gătit, serviți cu slaw și niște pâine crustă, dacă doriți.