Batoane fără zahăr
Batoanele fără zahăr sunt un aperitiv care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 121 de calorii . Pentru 26 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nuci, făină, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32% . Încercați Chips-uri cu miere și susan-fără ouă, fără zahăr și fără făină , batoane proteice ușoare, complet naturale și batoane de ciocolată crud-vegană cu nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați curmalele și prunele în bucăți mici. Fierbe curmalele, prunele uscate, stafidele și apa timp de 5 minute.
Se amestecă și se lasă deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C).
Se amestecă ouăle, vanilia și nucile.
Adăugați la amestecul de fructe. Cerneți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea și adăugați la amestecul de fructe. (Dacă doriți un baton picant adăugați 1/2 linguriță scorțișoară și 1/4 linguriță nucșoară la făină.)
Se întinde într-o tavă de 7 x 11 inci și se coace timp de 25-30 de minute.