Batoane De Porumb
Batoanele de porumb necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, lapte, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Batoane De Pâine Din Porumb, Bastoane De Porumb Din Sud, și Porumb spaniol cu bețișoare de pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt cremă; adăugați treptat zahăr, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Combinați făina de porumb, făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul cremos alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină de porumb.
Așezați o tigaie din fontă bine unsă într-un cuptor de 400 timp de 3 minute sau până când este fierbinte.
Scoateți din cuptor și puneți aluatul în tigaie, umplând două treimi.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.