Batoane de peste cu sos marinara
Dacă aveți aproximativ 44 de minute de petrecut în bucătărie, Bețișoarele de Pește cu Sos Marinara ar putea fi o rețetă de pescatarian grozavă de încercat. Acest fel principal are 405 de calorii, 28 g de proteine și 24 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 2,83 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 839 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zară, pește alb, sos marinara și ulei de măsline. În general, această rețetă obține un scor excelent de 89%. Încercați Bețișoare de pește cu sos Marinara, Bețișoare de pește Marinara și Batoane de mozzarella de casă cu sos Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți un gratar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Pulverizați o tavă grea de copt cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pus deoparte.
Puneți zara într-un castron mare.
Adăugați fâșiile de pește, amestecați pentru a se acoperi și lăsați să stea 15 minute.
Într-un castron mediu, amestecați parmezanul, pesmetul și sarea.
Scoateți peștele din zara, lăsând excesul să picure înapoi în castron și introduceți amestecul de pesmet pentru a se acoperi complet, apăsând pentru a adera. Aranjați peștele acoperit într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Stropiți ușor cu ulei de măsline și coaceți până devine auriu și crocant, aproximativ 14 minute. Se răcește puțin și se aranjează pe un platou de servire.
Într-o cratiță mică, încălziți sosul marinara la foc mediu până se încălzește.
Transferați într-un castron mic de servire.
Servește marinara alături de bețișoarele de pește ca sos de scufundare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.