Batoane de biscuiți cu unt de arahide și gem fără Gluten

Batoane de biscuiți cu unt de arahide și gem fără Gluten
O porție conține 212 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă 40 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., untul de arahide fără Gluten și barele de Cookie-uri de gem ar putea fi o mare fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 24. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de migdale, alune, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Batoane De Bomboane Cu Unt De Arahide Fără Gluten, Batoane Granola cu biscuiți cu fulgi de ovăz cu unt de arahide (fără coacere, vegan, fără gluten), și Aluat sănătos pentru biscuiți cu unt de arahide [fără zahăr ,fără gluten și fără ouă].

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit (fără făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, amestecați ovăzul, făinurile, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 3/4 cană de arahide cu biciul; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți untul, zahărul și untul de arahide cu mixerul electric la viteză medie până la amestecare. Bateți în ouă. Adăugați treptat amestecul de ovăz, bătând la minim doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Unt De ArahideUnt De Arahide
ArahideArahide
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Apăsați două treimi (aproximativ 3 1/2 căni) din aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Răspândiți gemul peste crustă. Aruncați linguri de aluat rămas peste gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
GemGem
5
Se presară cu restul de 1/4 cană de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
6
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când se fixează și se rumenesc. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 1 oră. La frigider 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra la frigider.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista