Batoane Cu Unt De Arahide-Ganache
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați batoanele cu unt de arahide-Ganache. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 647 calorii. Un amestec de unt, chipsuri de ciocolată semidulce, chipsuri de ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu banane cu unt de arahide cu ciocolată bătută Ganache cu unt de arahide, Cupcakes cu cremă de unt de arahide cu Ganache cu unt de arahide cu ciocolată, și Ganache Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 350 F. În castron mediu, amestecați ingredientele de crustă;apăsați în partea inferioară a tăvii de 13x9 inci.
Coaceți 12 minute. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele de umplere, cu excepția alunelor, până se omogenizează și se amestecă bine. Se amestecă arahide.
Răspândiți și umpleți uniform umplutura peste crusta răcită.
În bolul cu microunde mediu, ingredientele ganache cu microunde la 1 minut. Se amestecă cu biciul; cuptor cu microunde cu aproximativ 30 de secunde mai mult. Se amestecă din nou până când amestecul este neted.
Întindeți ganache peste umplutură.
Lăsați să stea la temperatura camerei până se fixează și se răcește complet, 2 până la 3 ore.
Tăiați în 4 rânduri cu 3 rânduri.