Batoane Cu Strat De Ciocolată-Caramel

Ciocolata-Caramel baruri strat ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 32 și costă 40 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte evaporat, bomboane de ciocolată cu lapte acoperite cu bomboane, caramele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bare de Cookie Triple Layer cu Topping de Caramel de ciocolată, Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, și Caramel Snickers 7 Bare De Strat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți tigaia de 13x9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, untul și 1/2 cană din laptele evaporat cu lingura până se omogenizează bine. Folosind o bucată de folie alimentară din plastic, apăsați jumătate din aluat (aproximativ 1 1/4 căni), în tigaie; îndepărtați folia.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți caramelele cu restul de 1/3 cană de lapte evaporat la foc mic, amestecând ocazional, până se topește.
Scoateți crusta parțial coaptă din cuptor.
Presărați 1/2 cană de bomboane uniform peste crustă.
Stropiți cu amestec de caramel până la 1/2 inch de părțile laterale ale tigaiei. Aruncați aluatul rămas cu lingurițe rotunjite peste amestecul de caramel.
Se presară cu bomboane rămase de 1/2 cană; apăsați ușor cu lingura.
Coaceți cu 20 până la 24 de minute mai mult sau până când centrul este setat și arată uscat și pufos. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi marginile barelor. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri. Magazin acoperit.