Fileuri De Pește Creole
Dacă 41 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., fileurile de pește Creole ar putea fi uimitoare pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 42 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 25. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, țelină, file de biban oceanic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fileuri De Somon Creol, Fileuri de Grouper la grătar cu Salsa Creolă, și Fileuri De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați peștele pe raftul tigaiei de broiler pulverizat cu spray de gătit.
Se fierbe 5 până la 6 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita, periaj frecvent cu unt topit. Gatiti si amestecati telina, ceapa si ardeii in untul ramas in tigaie medie la foc mediu 3 pana la 5 min. sau până când este crocant. Se amestecă făina până se omogenizează.
Adăugați roșiile și VELVEETA; gatiti la foc mic pana cand VELVEETA se topeste complet, amestecand ocazional.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.