Batoane cu stafide din fulgi de ovaz

Batoane cu stafide din fulgi de ovaz
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, batoanele cu stafide cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 36 de porții cu 176 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, zahăr brun, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un mic dejun la preț foarte rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 10%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane cu stafide din fulgi de ovăz, Batoane cu stafide din fulgi de ovăz și Batoane cu stafide din fulgi de ovăz.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb și scorțișoara. Se amestecă smântâna până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în ouă; pune totul in tava, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor stafidele. Se răcește la temperatura camerei fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4
Între timp, într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Tăiați în unt până se sfărâmiciază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
6
Apăsați ferm 3-1/2 căni de amestec de pesmet într-un 13-inch uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Se unge cu umplutură de stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Se presară cu restul de pesmet.
9
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Tăiați în batoane. Pune resturile la frigider.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista