Bastoane De Pește Congelate De Casă
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete în cutia de rețete, bețișoarele de pește congelate de casă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 233 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pesmet, suc de lime, albuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 13 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bastoane De Pește De Casă, Batoane De Pește Sănătoase De Casă, și Rețetă De Bastoane De Pește De Casă.
Instrucțiuni
Tăiați peștele în bețișoare de aproximativ 3 inci lungime și 1/2 inch grosime.
Combinați pesmetul, nuca de cocos, făina de porumb, pudra de curry și 1/2 linguriță de sare în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până când nuca de cocos este tocată grosier. Aruncați într-un vas superficial.
Bateți albușul cu 1 lingură de apă într-un alt vas de mică adâncime.
Scufundați peștele în albușul de ou, scuturați excesul și înveliți bine în amestecul de pesmet.
Coaceți imediat sau refrigerați până la 1 oră înainte de coacere. Pentru a îngheța, aranjați bețișoarele de pește pane pe o foaie de copt și congelați până se întăresc, 1 până la 2 ore. A se păstra în pungi frigorifice resigilabile timp de până la 1 lună.
Combinați iaurtul, morcovul, 1 lingură de apă, sosul dulce de chile, sosul de soia, ceapa verde, sucul de lămâie și sarea după gust. Înfășurați și dați-le la frigider până când sunt gata de servit. Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. montați o foaie de copt cu margini cu un suport de copt și pulverizați cu spray de gătit. Pulverizați Generos bețișoarele de pește proaspete sau congelate peste tot cu spray de gătit. Aranjați pe suportul de copt și coaceți, răsturnând la jumătate, până când sunt aurii și crocante și fierte, 15 până la 20 de minute (dacă sunt congelate, 20 până la 25 de minute).
Scoateți din cuptor și condimentați cu sare.
Se servește cu sosul de scufundare.