Bastoane De Brânză Prăjită

Bastoane De Brânză Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bețișoarele de brânză prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 251 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pătrunjel, opțional: sos marinara, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bastoane De Brânză Prăjită, Bastoane De Brânză Cu Coarde Prăjite, și Bastoane De Brânză Mozzarella Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați brânza transversal în felii de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2
Așezați feliile plate și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
3
Combinați făina și ardeiul roșu; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Combinați firimiturile de pâine și pătrunjelul într-un alt bol; se amestecă bine. Înmuiați bețișoarele de brânză în ouă bătute. Dragă în amestec de făină. Înmuiați din nou brânza acoperită în ou; dragă în amestecul de pesmet, apăsând ferm, astfel încât firimiturile să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați bețișoarele de brânză pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară și congelați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
6
Prăjiți bețișoarele de brânză în ulei adânc de 375 de grade până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
Subţire-Subţire-
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Serviți imediat cu sos marinara, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții28
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista