Bastoane De Brânză Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bețișoarele de brânză prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 251 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pătrunjel, opțional: sos marinara, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bastoane De Brânză Prăjită, Bastoane De Brânză Cu Coarde Prăjite, și Bastoane De Brânză Mozzarella Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați brânza transversal în felii de 3/4 inch.
Așezați feliile plate și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Combinați făina și ardeiul roșu; se amestecă bine.
Combinați firimiturile de pâine și pătrunjelul într-un alt bol; se amestecă bine. Înmuiați bețișoarele de brânză în ouă bătute. Dragă în amestec de făină. Înmuiați din nou brânza acoperită în ou; dragă în amestecul de pesmet, apăsând ferm, astfel încât firimiturile să adere.
Așezați bețișoarele de brânză pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară și congelați cel puțin 30 de minute.
Prăjiți bețișoarele de brânză în ulei adânc de 375 de grade până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți imediat cu sos marinara, dacă doriți.