Barurile Lamington ale lui Shaun Hergatt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Lamington Bars de la Shaun Hergatt. Această rețetă servește 50 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, gem de zmeură, ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 68 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Shaun ' s Scrumptious Artichoke Dip, Lamington Cupcakes, și Lamington Eclairs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face prăjitura: Preîncălziți cuptorul la 325 km F. tapetați o tigaie cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți ouăle și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și spumoase, aproximativ 5 minute.
Într-un alt bol, cernem făina și praful de copt împreună.
Topiți untul într-o cratiță mică și adăugați siropul de porumb.
Scoateți amestecul de ouă din mixer. Cu o spatulă de silicon, pliați înamestec de făină.
Adăugați laptele, apoi amestecul de unt, doar până se combină.
Întindeți aluatul pe tigaia pregătită.
Coaceți timp de 8 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Așezați ciocolata într-un vas termorezistent.
Încălziți crema la foc mediu, până la fierbere.
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată, amestecând până se topește și se omogenizează.
Pentru a termina barele: tapetați o tigaie cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Tăiați buretele în jumătate, în mijloc.
Întindeți gemul de zmeură uniform pe o jumătate și așezați cealaltă jumătate deasupra.
Folosind o furculiță, înmuiați fiecare cub în ganache de ciocolată, apoi rulați fiecare într-un castron de nucă de cocos, acoperind întregul cub.
Așezați cubul acoperit pe tigaia cu jumătate de foaie căptușită cu pergament. Repetați acest proces și răciți tigaia plină cu cuburi, neacoperite, la frigider pentru câteva minute pentru a seta.