Barele de banane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 165 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de ulei vegetal, zahăr granulat, banane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Baruri Cu Banane, Baruri Cu Banane, și Baruri Cu Banane.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. grăsime de Jos și părțile laterale ale Pan dreptunghiular, 13x9x2 inch, cu scurtarea. Într-un castron mare, amestecați zahărul granulat, bananele, uleiul și ouăle cu lingura. Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bicarbonat De Sodiu
Scurtarea
Scorțișoară
Banane
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți barele de 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
4
Între timp, într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, untul și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până la amestecare. Treptat bate în zahăr pudră cu lingura, răzuire castron ocazional, pana se omogenizeaza si tartinabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Întindeți barele răcite cu glazură de brânză cremă. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.