Barilla mini penne din fibre albe din fibră albă cu sos cremos de roșii, chiftele și brânză Parmigiano

Barilla mini penne din fibre albe din fibră albă cu sos cremos de roșii, chiftele și brânză Parmigiano
Barilla euro Alb Fiber Mini Penne cu sos de roșii cremos, chifteluțe și brânză Parmigiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 676 calorii, 29G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, pătrunjel, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mini Penne cu ardei dulci și Parmigiano-Reggiano, Penne cu vinete, fasole albă și sos de roșii, și Sos cremos de vodcă de roșii prăjite cu Penne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Într-un castron mediu combinați 1 cățel de usturoi, carne de vită, porc, pâine, 1/2 cană de brânză, pătrunjel, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
PâinePâine
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați amestecul, până când totul este încorporat.
4
Formați amestecul în bile mici, de dimensiuni uniforme; coaceți pe o foaie cu margini timp de 10-15 minute sau până când se rumenesc ușor și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, într-o tigaie mare gătiți cățelul de usturoi rămas în ulei de măsline timp de 1 până la 2 minute sau până când este ușor galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați roșiile și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
7
Se adaugă smântână, se condimentează cu sare și piper. Aruncați ușor chiftelele în sos și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ChifteleChiftele
CremăCremă
SosSos
8
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
9
Scurgeți pastele și aruncați cu sosul de chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
PastePaste
SosSos
10
Se acoperă cu pătrunjel și brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista