Barilla mini penne din fibre albe din fibră albă cu sos cremos de roșii, chiftele și brânză Parmigiano
Barilla euro Alb Fiber Mini Penne cu sos de roșii cremos, chifteluțe și brânză Parmigiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 676 calorii, 29G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, pătrunjel, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mini Penne cu ardei dulci și Parmigiano-Reggiano, Penne cu vinete, fasole albă și sos de roșii, și Sos cremos de vodcă de roșii prăjite cu Penne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Într-un castron mediu combinați 1 cățel de usturoi, carne de vită, porc, pâine, 1/2 cană de brânză, pătrunjel, condimentați cu sare și piper.
Combinați amestecul, până când totul este încorporat.
Formați amestecul în bile mici, de dimensiuni uniforme; coaceți pe o foaie cu margini timp de 10-15 minute sau până când se rumenesc ușor și se fierbe.
Între timp, într-o tigaie mare gătiți cățelul de usturoi rămas în ulei de măsline timp de 1 până la 2 minute sau până când este ușor galben.
Adăugați roșiile și aduceți la foc mic.
Se adaugă smântână, se condimentează cu sare și piper. Aruncați ușor chiftelele în sos și încălziți.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți pastele și aruncați cu sosul de chiftele.
Se acoperă cu pătrunjel și brânză rămasă.