Bare De Straturi De Vacanță Fără Gluten

Bare De Straturi De Vacanță Fără Gluten
Gluten-Free bare strat de vacanță ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, lapte condensat, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bare De Strat Delicios Fără Gluten, Baruri De Caramel De Vacanță Fără Gluten, și Batoane Cu Strat De Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°. linia de jos a tigaiei de 13x9 inci cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Presărați chipsuri de copt, nucă de cocos, cireșe și caju uniform peste crusta parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
CajuCaju
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Se toarnă laptele condensat uniform peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
5
Coaceți cu 25 până la 35 de minute mai mult sau până se rumenesc deschis, acoperind marginile cu benzi de folie, dacă este necesar, pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista