Bare De Straturi De Vacanță Fără Gluten
Gluten-Free bare strat de vacanță ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, lapte condensat, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bare De Strat Delicios Fără Gluten, Baruri De Caramel De Vacanță Fără Gluten, și Batoane Cu Strat De Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. linia de jos a tigaiei de 13x9 inci cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Presărați chipsuri de copt, nucă de cocos, cireșe și caju uniform peste crusta parțial coaptă.
Se toarnă laptele condensat uniform peste amestec.
Coaceți cu 25 până la 35 de minute mai mult sau până se rumenesc deschis, acoperind marginile cu benzi de folie, dacă este necesar, pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.