Bare Grasshopper ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 50. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 74 calorii. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ouă, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Creme de Menthe Bars (alias Grasshopper Bars), Bare de cheesecake Grasshopper, și Bare Ușoare De Lăcustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți tava pătrată, 8x8x2 inci. Într-un castron mediu, bateți zahărul granulat, 1/2 cană de unt, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina, cacao, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Praf De Copt
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată; Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
4
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția ciocolatei; răspândit peste brownies. La frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți ciocolata la foc mic până se topește; se întinde uniform peste amestecul de zahăr pudră. Refrigerați cel puțin 3 ore. Pentru bare, tăiați în 5 rânduri cu 5 rânduri; tăiați fiecare bară în diagonală în jumătate pentru a forma triunghiuri.