Bare de dovleac III

Bare de dovleac III
Pumpkin Bars III este un vegetarian rețetă cu 15 porții. Acest hor d ' oeuvre are 359 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, piure de dovleac, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă, Pumpkin Magic Brownie baruri cu glazură magică de dovleac, și Bare De Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un bol de amestecare, bateți împreună ouăle, zahărul, uleiul și dovleacul. Cerneti impreuna faina, praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu, sarea si scortisoara; se adaugă la ingredientele umede și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Răspândiți în tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pregătiți glazura bătând împreună crema de brânză, untul și zahărul de cofetărie. Se întinde uniform pe barele răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista