Bare de dovleac ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 48 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 102 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bicarbonat de sodiu, cremă de brânză, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă, Pumpkin Magic Brownie baruri cu glazură magică de dovleac, și Bare De Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
În castron mare, bate toate ingredientele bar, cu excepția stafide cu mixer electric la viteză mică 30 secunde, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, untul, laptele și vanilia cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat zahărul pudră la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Vanilie
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Se întinde pe bare. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.