Bap Poveste: Picant Caracatiță Peste Orez (Nakji Dup Bap)

Bap Poveste: Picant Caracatiță Peste Orez (Nakji Dup Bap)
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Povestea Bap: caracatița picantă peste orez (Nakji Dup Bap) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 525 calorii. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați boluri de orez, puneți picioarele într-o strecurătoare, puneți orezul în boluri și acoperiți-l și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza piesele pecan ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Pecan Cu Scortisoara ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina în seara asta: Bucatini cu sosul picant de caracatiță al Ritei, Mr. Story ' s BBQ creveți, și O poveste și o întrebare pentru rețete similare.

Ingrediente

4Feliiîn bucăți de mărimea mușcăturiiîn bucăți de mărimea mușcăturii7Blanche varza de fasole în apă clocotită timp de aproximativ 1-2 minuteBlanche varza de fasole în apă clocotită timp de aproximativ 1-2 minute9Feliirestul legumelor. Puteți folosi orice fel de legume doriți. Varza și ardeiul gras sunt, de asemenea, opțiuni bunerestul legumelor. Puteți folosi orice fel de legume doriți. Varza și ardeiul gras sunt, de asemenea, opțiuni bune101 litru de lapte integral, la temperatura camerei10. Puneți puțin ulei într-o tigaie cu fund greu încălzită la mediu. Adăugați ceapa, morcovii și dovleceii. gatiti pana se inmoaie10. Puneți puțin ulei într-o tigaie cu fund greu încălzită la mediu. Adăugați ceapa, morcovii și dovleceii. gatiti pana se inmoaie11/2 până la 1 ananas (în funcție de mărime), curățat și tăiat în bucăți de 1/2 inch, clătiți și rezervați frunzele frumoase, pentru decor1/2 până la 1 ananas (în funcție de mărime), curățat și tăiat în bucăți de 1/2 inch, clătiți și rezervați frunzele frumoase, pentru decor4(iarnă)pastă de chili roșupastă de chili roșu2Puneți picioarele într-un filtru cu o lingură de făină și o lingură de sare. Frecați-l bine cu mâinilePuneți picioarele într-un filtru cu o lingură de făină și o lingură de sare. Frecați-l bine cu mâinile1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)dressing lamaie piperdressing lamaie piper1chili verdechili verde4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCeapă verdeCeapă verde11Apoi adăugați ceapa verde și piperul verde. Gatiti 1-2 minuteApoi adăugați ceapa verde și piperul verde. Gatiti 1-2 minute1Partea pregătind caracatițaPartea pregătind caracatița12Adăugați sosul și caracatițaAdăugați sosul și caracatița120 de felii subțiri de dovlecel20 de felii subțiri de dovlecel1(iarnă)extract de pruneextract de prune4(iarnă)pudră de chili roșu (reglați acest lucru dacă nu vă place prea picant)pudră de chili roșu (reglați acest lucru dacă nu vă place prea picant)3boluri de orez fiertboluri de orez fiert14Puneți orezul în boluri și acoperiți-l cu niște muguri de fasole și caracatiță. Garnisiți cu alge marine și semințe de susanPuneți orezul în boluri și acoperiți-l cu niște muguri de fasole și caracatiță. Garnisiți cu alge marine și semințe de susan3(iarnă)Sirop de gătit coreean (puteți înlocui cu agave)Sirop de gătit coreean (puteți înlocui cu agave)3(iarnă)vin de orezvin de orez2(iarnă)ceașcă edamame congelată, dezghețatăceașcă edamame congelată, dezghețată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)semințe de susan prăjitesemințe de susan prăjite4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAlge marine condimentate zdrobite și semințe de susan prăjite pentru garniturăAlge marine condimentate zdrobite și semințe de susan prăjite pentru garnitură2(iarnă)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite1sacifost varzafost varza1Tăiați capetele caracatițelor. Asigurați-vă că nu tăiați capul, deoarece cerneala va merge peste totTăiați capetele caracatițelor. Asigurați-vă că nu tăiați capul, deoarece cerneala va merge peste tot1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde3Scufundați caracatița în apă clocotită timp de 3 secunde fiecareScufundați caracatița în apă clocotită timp de 3 secunde fiecare3Clătiți bine în apă curentăClătiți bine în apă curentă1micila 3 dovlecei medii, rasi grosier (aproximativla 3 dovlecei medii, rasi grosier (aproximativ6Se amestecă bine și se lasă deoparte în timp ce pregătești celelalte lucruriSe amestecă bine și se lasă deoparte în timp ce pregătești celelalte lucruri3octopi (nakji) preferabil proaspăt. Poate fi găsit pe piețele coreene sau pe alte piețe asiaticeoctopi (nakji) preferabil proaspăt. Poate fi găsit pe piețele coreene sau pe alte piețe asiatice8Clătiți și scurgeți. Condimentează cu puțin ulei de susan și sareClătiți și scurgeți. Condimentează cu puțin ulei de susan și sare13Se amestecă și se gătește încă câteva minute până când caracatița este doar gătită. Nu doriți să gătiți peste caracatiță, deoarece va deveni cauciucatăSe amestecă și se gătește încă câteva minute până când caracatița este doar gătită. Nu doriți să gătiți peste caracatiță, deoarece va deveni cauciucată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista