Banh Mi pentru începători

Banh Mi pentru începători
Banh Mi pentru începători ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 748 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de în mod normal nu am obiceiul de a mânca două prânzuri, zahăr brun, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, Bomboane pentru începători: trufe ușoare de ciocolată, și Curcan întreg prăjit perfect de la Kittencal (excelent pentru începători).

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti carnea de porc, îndepărtați și aruncați orice tendon și tăiați bucăți mari de grăsime de pe exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Tăiați carnea de porc peste cereale în cel puțin opt felii groase de 1/4 inch (1/2 cm) (dacă aveți probleme cu acest lucru, ajută la înghețarea parțială a cărnii mai întâi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Transferați carnea de porc într-o pungă mare de plastic sigilabilă. Se amestecă împreună ingredientele rămase într-un castron mic până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați la carne de porc și întoarceți carnea de porc pentru a acoperi, apoi strângeți punga pentru a elimina cât mai mult aer posibil și sigilați. Marinați carnea de porc, la frigider, timp de cel puțin 2 ore și de preferință peste noapte.Între timp, faceți murăturile: amestecați împreună apa caldă, oțetul, zahărul și sarea. Se amestecă până se dizolvă totul și se adaugă morcovii și daikonul (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Lăsați să stea cel puțin 1 oră.
6
Scurgeți bine înainte de utilizare; păstrați ceea ce nu utilizați în saramură și refrigerați până la 2 săptămâni.Preîncălziți cuptorul la 218° / 220C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți carnea de porc din marinată și poziționați fâșiile de porc la o distanță de 1 inch pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Stropiți cu orice marinată rămasă. Prăjiți pe raftul central timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
9
Ungeți carnea cu orice sucuri care s-au adunat pe foaia de copt și întoarceți fiecare bucată. Prăjiți carnea de porc încă 10-15 minute, ungând încă o dată sau de două ori, până când carnea de porc se rumeneste și strălucește. Se răcește ușor, apoi se taie în bucăți care se vor potrivi în interiorul baghetelor (dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
BaguetteBaguette
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Tăiați baghetele deschise pe o parte și reîncălziți-le în cuptor pentru a le reînvia crocantul (căldura ambientală rămasă în cuptor este de obicei suficientă pentru a face acest lucru). Pentru a asambla sandvișurile, ungeți o parte a interiorului cu maioneză și presărați cealaltă cu câteva picături de Maggi sau sos de pește. Apoi, cuibăriți în câteva felii de chili, una sau două bucăți mici de carne, o pană de castraveți, o crenguță sau două de coriandru și o încurcătură de murături de morcov-daikon. Fii oarecum spartan în departamentul de umplere; acesta nu ar trebui să fie un sub de tip Dagwood, ci mai degrabă o rolă crustă cu câteva bucăți aromate înăuntru. Una dintre frumusețile acestui sandwich este că fiecare mușcătură este diferită de ultima.Mănâncă curând, în timp ce carnea de porc este încă caldă și castravetele încă reci.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...Legate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crusty RollCrusty Roll
Sos De PeșteSos De Pește
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
BaguetteBaguette
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Ingrediente

8smallsbaghete cruste (petit pains), de preferință de la o brutărie Vietnamezăbaghete cruste (petit pains), de preferință de la o brutărie Vietnameză1cp. legume (de exemplu, spanac)piper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat454ardei habenero450g) bucată de carne de porc dezosată450g) bucată de carne de porc dezosată1parmezan rassare sau suficientă pentru a face o saramură moderat săratăsare sau suficientă pentru a face o saramură moderat sărată250ardei habenero1/2 lb morcovi curățați și mărunțiți1/2 lb morcovi curățați și mărunțiți101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteardei iute proaspăt feliat subțire, după gustardei iute proaspăt feliat subțire, după gust1crenguțăcoriandru proaspătcoriandru proaspăt1castravete de seră, înjumătățit și tăiat longitudinal în optimicastravete de seră, înjumătățit și tăiat longitudinal în optimi250ardei habenero1/2 lb ridiche daikon decojită și mărunțită (tradițională, deși nu prea ratată dacă nu o aveți)1/2 lb ridiche daikon decojită și mărunțită (tradițională, deși nu prea ratată dacă nu o aveți)2Crustă: firimituri de biscuiți graham(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsos de peștesos de pește1parmezan rasusturoi tocat finusturoi tocat fin1parmezan ras1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2Randament: 8 sandwich-uri (conta pe cel puțin pe persoană)Randament: 8 sandwich-uri (conta pe cel puțin pe persoană)101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare3Crustă: firimituri de biscuiți grahamcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate1parmezan ras1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente5001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcupe apă caldăcupe apă caldă601 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană de orez sau oțet alb1/2 cană de orez sau oțet alb101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteBanh Mi pentru începătoriBanh Mi pentru începători101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteBánh Mì Thit Nuong (Vietnameză La Grătar-Sandwich Cu Carne De Porc)Bánh Mì Thit Nuong (Vietnameză La Grătar-Sandwich Cu Carne De Porc)101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteMănâncă curând, în timp ce carnea de porc este încă caldă și castravetele încă receMănâncă curând, în timp ce carnea de porc este încă caldă și castravetele încă rece101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteÎn mod normal, nu am obiceiul de a mânca două prânzuri, oricât de mult mi-ar putea atrage ideea în secret, motiv pentru care decizia cu care m-am confruntat într-o zi însorită de vară în Seattle a fost atât de agonizantăÎn mod normal, nu am obiceiul de a mânca două prânzuri, oricât de mult mi-ar putea atrage ideea în secret, motiv pentru care decizia cu care m-am confruntat într-o zi însorită de vară în Seattle a fost atât de agonizantă101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteCum Ar Fi ÎncărcareaCum Ar Fi Încărcarea101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteLegateLegate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista