Banh Mi De Porc Prăjit

Banh Mi De Porc Prăjit
Rețeta de porc prăjită Banh Mi ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 2 ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 166 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. Dacă aveți oțet distilat, ardei iute serrano, boabe de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Banh De Porc Mi, Carne De Porc Patty Bánh Mì, și Burta de porc banh mi.

Instrucțiuni

1
într-un castron mic se adauga maioneza, 1 lingura sos de pește asiatic și coriandru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se amestecă bine și se fixează aside.In o tigaie mică, prăjiți boabele de piper alb și negru la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați-le pe o suprafață de lucru și folosind partea unui cuțit greu, crăpați grosier boabele de piper; transferați într-un castron mare și adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați 3/4 cană plus 2 linguri de sare kosher și zahărul brun, apoi adăugați chilisul Serrano, usturoiul și o treime din jalapenos. Se amestecă apa caldă până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați carnea de porc și suficientă apă rece pentru a scufunda friptura. Acoperiți și refrigerați peste noapte.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Scurgeți carnea de porc și uscați-o, apoi transferați-o într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Lăsați carnea de porc să revină la temperatura camerei. Prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 1 oră și 15 minute, rotind o dată; carnea de porc se face atunci când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 165 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Lăsați să se odihnească 30 de minute înainte de a tăia subțire.Între timp, într-un castron mediu, combinați oțetul alb, zahărul granulat și sarea de masă și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Sare De MasăSare De Masă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați morcovii și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Se scurge bine.
11
Întindeți părțile tăiate ale rulourilor cu maioneza condimentată pe care ați pus-o deoparte. Se acoperă cu carne de porc prăjită, castraveți, frunze de coriandru, morcovi murați și jalapenos feliat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos FeliatJalapenos Feliat
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Friptură De PorcFriptură De Porc
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ardei ArbolArdei Arbol
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
12
Se presară ușor cu peștele și sosul de soia. Închideți sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
13
Tăiați baghetele în treimi și serviți cu sos fierbinte (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista