Bangkok stil Pui Pad Thai este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 537 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, ou, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo, Pui dulce și acru în stil Bangkok cu ardei iute, și Pad Thai Zoodles.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.