Banana Royale

Banana Royale
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, Banana Royale ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 73 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 227 de calorii. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tides Royale, Chambord Royale și Pears Royale.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit ascuțit, tăiați o bucată pe lungime din fiecare banană, tăind coaja și aproape prin banană. Scoateți cu grijă pană și lăsați-o deoparte. Tăiați fiecare baton de bomboane în 3 felii pe drum lung. Introduceți o felie de baton de bomboane în banană, apoi puneți pana înapoi peste bomboane, împingând pana înapoi în jos. Repetați cu bananele rămase; înfășurați bine bananele umplute în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Prăjiți bananele în cărbunii de la un foc de tabără până când fructele sunt fierbinți și bomboanele se topesc, aproximativ 5 minute. Desfaceți bananele, apoi îndepărtați coaja din felii și mâncați bananele cu lingurile. Umplutura de bomboane poate fi foarte fierbinte, așa că aveți grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista