Banana-Pâine De Curmale
Banana-Pâine Data este un lactate gratuit rețetă cu 14 porții. Această pâine are 164 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de făină, făină, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâine De Curmale Cu Banane, Pâine Cu Semințe De In Cu Curmale Cu Banane, și Pâine cu banane îndulcită cu curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, sifonul și sarea într-un castron.
Așezați banana și următoarele 3 ingrediente într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină;se amestecă până se umezește. Se amestecă datele.
Se toarnă aluatul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Combinați zahărul brun, 2 linguri de făină și scorțișoara într-un castron mic.
Tăiați untul cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Presărați uniform peste aluat.
Coaceți la 350 timp de 50 până la 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigaie și răciți complet.