Banana-Nucă De Cocos Ramen Budinca

Banana-Nucă De Cocos Ramen Budinca
Banana-nucă de cocos Ramen budinca ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, ghimbir cristalizat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bananan Și Budincă De Nucă De Cocos, Budincă De Nucă De Cocos Cu Banane, și Smoothie Cu Budincă De Banane-Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați tăiței într-un bol, acoperiți cu apă fierbinte de la robinet și înmuiați, răsturnând o dată, timp de 10 minute; tăiței ar trebui să se desprindă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți bine; aruncați cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Bateți ouăle, zahărul, laptele de cocos, smântâna, extractul de migdale, cardamomul, semințele de anason și un vârf de sare într-un bol mare. Se amestecă tăiței, stafidele și ghimbirul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci; întindeți bananele într-un strat, apoi turnați amestecul de tăiței deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Se presară cu nucă de cocos și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Coaceți până se rumenesc și setați, aproximativ 1 oră 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se lasă să se răcească cel puțin 1 oră înainte de feliere.
9
Fotografie de Yunhee Kim

Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc

Riesling, Sake și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru tăiței Ramen. Sak7 este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncare japoneză. Dacă doriți să rămânem la vin de struguri, deși, s-ar putea opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista