Banana-Nucă De Cocos Apple Crisp
Banana-nucă de cocos Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 230 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 9 și costă 64 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de margarină băț, conserve de caise, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ulei De Cocos Apple Crisp, Delicioase Mere-Cranberry Nucă De Cocos Crisp, și Curry De Nucă De Cocos Cu Mere Bananan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și zaharurile într-un castron; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă nuca de cocos.
Combinați mărul și ingredientele rămase într-un castron; aruncați bine. Puneți amestecul de mere într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau o caserolă de 1 1/2 litru.
Se presară cu amestec de firimituri.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până devin aurii.