Balti Chicken Khara Masala

Balti Chicken Khara Masala
Bălți pui Khara Masalan este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, felul principal. O porție conține 711 calorii, 44G de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de căței de usturoi, ulei, Semințe de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de rodie, puteți urma acest fel principal cu Parfait De Iaurt De Rodie ca desert. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui Bălți, Pui mai sănătos Bălți, și Bălți Pui Pasanda.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista