Baklava Cu Miere Mixtă

Baklava Cu Miere Mixtă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Baklavan cu miere mixtă. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 96. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare de pământ, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Baclava Cu Sirop De Miere, Baclava cu sirop de miere, și Baclava Cu Cardamom, Miere Și Fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați smochinele tăiate cubulețe în rom într-un bol mare timp de cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Întindeți nucile și migdalele pe o foaie de copt și prăjiți până se întunecă și parfumat, aproximativ 8 până la 10 minute. Mișto. Aruncați nucile, ciocolata, zahărul și condimentele cu smochinele și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(23)(23)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Aduceți untul la foc mic la foc mic. Degresați și aruncați solidele spumoase care se ridică până la vârf până când untul este limpede, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Ungeți ușor o tigaie de 16 1/2 pe 11 1/2-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți phyllo-ul din pachet, derulați-l și așezați-l pe tejghea de lângă tigaie și acoperiți-l cu un prosop de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Așezați 1 foaie de phyllo pe tigaie și ungeți ușor cu unt. Repetați cu încă 11 foi de phyllo funcționând rapid și păstrând phyllo acoperit, în timp ce asamblați baklava. Împrăștiați 1/3 din amestecul de nuci (aproximativ 1 1/2 căni) uniform pe straturile de phyllo. Repetați încă 2 ori și acoperiți cu restul de 12 foi de aluat. Cu grijă, tăiați 3/4 din drum prin umplutura de fileu și piuliță pentru a face aproximativ 96 (1 1/2-inch) pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți baclava până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 1 oră. Ridicați temperatura la 450 de grade F și coaceți până la crocant auriu, aproximativ 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Încălziți zahărul, mierea și apa într-o cratiță la foc mare până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați sucul de lămâie și turnați cu grijă siropul fierbinte peste baclava tocmai coaptă, asigurându-vă că intrați în toate tăieturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
3
Lasă să se răcească. Completați tăieturile pre-făcute în baklava și serviți cu puțină miere stropită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Păstrați baclava într-un recipient sigilat timp de până la 1 săptămână.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții96
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista